Verslagen

view:  full / summary

Verslagen

Posted by Arbeiders in de Oogst on August 9, 2018 at 3:30 AM Comments comments (0)

De verslagen van de teams, die deze manier van evangeliseren gebruiken, vind je op:


http://www.handelingen2000nu.ga/Curacao

Posted by Arbeiders in de Oogst on February 16, 2017 at 2:35 AM Comments comments (0)

In 2015 ging een team van 7 mensen een week naar Curacao om de mensen daar de principes van Krachtevangelisatie bij te brengen. Men had de verslage op facebook gelezen en wilden dit ook.

In 1 week tijd gaven meer dan 11 mensen hun leven aan Jezus! Tevens werd er iemand in zee gedoopt.

Op dit moment gaat het Curacaose team gemiddeld eens per 14 dagen de straat op om te bidden voor de zieken en de mensen te winnen voor Jezus.


Sinds kort is er een eigen website:

www.curacao4Jesus.wordpress.com


Website

Posted by Arbeiders in de Oogst on February 26, 2015 at 4:25 PM Comments comments (0)


Omdat we zoveel meemaken, wekelijks is er wel minstens één actie, hebben we een speciale website in het leven geroepen, waar alle avonturen op zijn vermeld. We hebben het 

Handelingen tweeduizendnu genoemd, omdat het tweeduizendjaar geleden niet stopte, maar doorgaat tot aan vandaag de dag!


http://www.handelingen2000nu.gakom ook eens mee op zo'n dag, of beter nog, nodig ons uit!


Eindhoven, 17 mei 2014

Posted by Arbeiders in de Oogst on May 19, 2014 at 8:00 AM Comments comments (0)

Mooie dag in Eindhoven. Meer dan dertig man bij het onderwijs, met 29 de straat op. Uitgebreid geoefend op genezing en zelfs bij de lunch nog 'elkaar tot de Heer' geleid met het script. Daardoor eigenlijk pas om kwart voor drie op straat. Op 2 plekken gestaan. Veel gebeden met mensen. Een tiener heeft 2 mensen tot de Heer geleid en twee anderen zagen benen in hun handen gelijk worden! Rugpijn verdween, buikpijn, hoofdpijn, nekklachten. Vele goede gesprekken gevoerd. In totaal nodigden 12 mensen de Here Jezus uit in hun hart! Feest in de hemel. Dank voor het mooie weer. Super

 

 

 

Middelharnis

Posted by Arbeiders in de Oogst on May 19, 2014 at 7:15 AM Comments comments (0)

We waren maar met z'n vieren vandaag in Middelharnis, maar dat mocht de pret niet drukken! Er ging er vandaag weer een voor het eerst mee en hij mocht meteen iemand genezen en tot Jezus leiden 3 Mensen kwamen tot Jezus vanmiddag! Voor de rest heel veel mensen de handen opgelegd! Groot beenlengteverschil kwam gelijk bij een aantal mensen. Bij een jongen verdween daardoor zijn rugpijn! Hij kwam later terug en gaf zijn hart aan Jezus Ook hadden we een man van in de 80 op de stoel vandaag. Ook zijn benen kwamen weer netjes gelijk...daarna hem nog even de handen opgelegd en weg was de rugpijn! De man stond met tranen in z'n ogen Het blijft bijzonder de kracht van God

Rotterdam Zuidplein

Posted by Arbeiders in de Oogst on May 19, 2014 at 7:15 AM Comments comments (0)

Vanavond was een deel van het lichaam van Christus actief in Rotterdam Zuid. Er is zeer veel uitgedeeld. Zo is er voor een breed scala aan dingen gebeden. Er werd ook op woorden, of mogelijke woorden van kennis afgegaan. Een vrouw die haar kindje kwijt was aan jeugdzorg. Ze kwam samen met een groep die folders uitdeelden voor hun goede doel (opgestart 3 dagen eerder). Voor de organisatie is gebeden, maar ook voor deze mevrouw. Dat er zegen komt voor haar en haar kindje. Dat ze haar dochter weer zien zal. Daarnaast had ze toch al snel een centimeter beenlengte verschil. En ze voelde het. De eerste 70% van aangroeien ging heel snel. Daarna wilden de laatste millimeters niet. De bidder werd feller (“boos”) op de tegenstander (satan). En toen schoot het laatste stukje been er uit. De vrouw stond met tranen in haar ogen. Er is gebeden voor een dove man. Een man met een pijnlijke heup. Een man met een zere schouder (en werd direct genezen). Een man die liep op krukken, waarom was onbekend, leek op een gebroken been. Voor een verbrande vinger van een moslim. Tussen zijn moslim vrienden, waarvan 1 aangaf christen te willen worden zodra de vinger genezen zou. Hij belt morgen heeft hij gezegd. En nog vele anderen. Ook was er een man die volgens eigen zeggen niet meer te redden was. Hij had namelijk verschillende mensen vermoord en een vrij extreem verhaal. Maar erg bijzonder dat God onze wegen deed kruisen.

 

Zo is er voor veel gebeden, soms is er direct effect gezien, en indien niet, wordt er genezing verwacht. God is goed en geneest en geeft woorden van kennis. Ook al wandelen wij hier nog niet 100% in, laat je niet ontmoedigen! Dit smaakt naar veeeeel meer!!

 

Jezus is Koning en krijgt al de eer

Beverwijk

Posted by Arbeiders in de Oogst on May 19, 2014 at 7:10 AM Comments comments (0)

Het team waarmee we vanmiddag in Beverwijk de straat op gingen. Benen werden gelijk, astma verdween, doofheid werd minder, kniebanden werden vernieuwd, hernia genezen, gevolgen van dwarslaesie werden weggenomen

10 mensen nodigden Jezus in hun hart uit.

 

Filmpje van een getuigenis: https://www.facebook.com/photo.php?v=606534042773145

 

Ouddorp

Posted by Arbeiders in de Oogst on May 19, 2014 at 7:05 AM Comments comments (0)

Het was weer een Heerlijk weekend! Vrijdag zijn we met een klein groepje in Ouddorp gaan staan. Helaas was het koud en nat en liepen er niet veel mensen op straat. Toch mochten we sommige mensen het goede nieuws vertellen en voor sommigen mochten we ook bidden. In de avond hebben we met z'n vieren bij mij thuis Heerlijk de Heer aanbeden en ook voor elkaar gebeden en over elkaar geprofeteerd. Na het logeerpartijtje zijn we zaterdagmiddag met een groep van zo'n 8 man de straat opgegaan. In het begin was er wat strijd in de hemelse gewesten. Nadat we de religieuze machten gebonden hadden gingen we los! Zeker 13 mensen namen de Heer aan! Waarvan er weer verschillende hun gegevens gegeven hebben! Benen kwamen gelijk, chronische pijn in een kuit werd stukken minder en misselijkheid verdween! Voor de rest zijn er nog mooie gesprekken geweest en is er nog voor aardig wat mensen gebeden. Ook hebben we Heerlijk de Heer aanbeden op straat! Na de actie zijn we met z'n drieën nog een patatje wezen eten. Mijn geloofshelden Marijke de Puyt en Karin Hekhuis gingen los! Ze legden beiden de handen op bij mensen in rolstoelen en spraken een gebed uit! Kanjers! Al met al was het weer een Heerlijk weekend! Dank U Jezus!!!

Rotterdam -Kickstart 5-2-2014

Posted by Arbeiders in de Oogst on February 5, 2014 at 1:10 PM Comments comments (0)

Vanmiddag een geweldige tijd in Rotterdam met Paul Makkus Ronald van der Wel. Rotterdam is rijp voor deze manier van evangelisatie!

Voor veel mensen gebeden, ruggen werden genezen, knieën, hoofdpijn moest weg, hele lichaam werd pijnvrij en uiteraard werden alle benen gelijk.Toen we voor een 16-jarig, Russisch meisje baden voor de vulling met de Heilige Geest, werd ze enorm aangeraakt. Tranen rolden over haar wangen! 14 mensen namen Jezus aan als hun Heiland en Verlosser! Het gros zal volgende week dinsdag op de Eat &Meet komen, de voorloper van de Alpha cursus die we de week daarop gaan starten in de Messiah Fellowship te Rotterdam-Charlois .#Krachtevangelisatie — met Paul Makkus en 2 anderen bij Kickstart training.


Rss_feed